مدارک لازم جهت ثبت نام بورسیه تحصیلی ترکیه

مدارک لازم جهت ثبت نام بورسیه تحصیلی ترکیه مطلبی است که در این مقاله به آن می پردازیم. یکی از موارد مهمی که دانشجویان هنگام اعزام به ترکیه به آن توجه می کنند، بورسیه تحصیلی ترکیه می باشد. مزیت های اخذ بورسیه تحصیلی به صورت زیر می باشد:
- تحصیل به صورت رایگان
- خدمات بیمه های درمانی
- خوابگاه
- دریافت حقوق
همچنین بورس ترکیه شرایطی را برای متقاضیان موفق به دریافت بورسیه فراهم می کند که می توانند هزینه های زندگی و تحصیل را تا حدی پایین بیاورند و به صورت رایگان در دانشگاه های این کشور به تحصیل بپردازند. بعد از قبولی در آزمون های SAT و YOS دریافت بورسیه تحصیلی یکی از بهترین گزینه ها برای اقدام به ادامه تحصیل در کشور ترکیه می باشد.
هنگامی که صحبت از بورسیه تحصیلی و تحصیل رایگان در کشور ترکیه می شود، متقاضیان زیادی برای این کار اقدام می کنند. همین باعث شده تا شانس قبولی در بورسیه تحصیلی ترکیه پایین بیاید. ثبت نام بورسیه تحصیلی ترکیه، همانند دیگر کشور های اروپایی دارای شرایط و قوانین خاصی می باشد که رعایت کردن آن ها ملزم به بالا رفتن شانس قبولی در دریافت بورسیه تحصیلی می شود.
همچنین در نظر داشته باشید که داشتن معدل بالا، راه دریافت بورسیه تحصیلی ترکیه را هموارتر می کند. به طور معمول متقاضیانی که معدل بالاتری نسبت به دیگران دارند راحت تر می توانند بورسیه تحصیلی را کسب کنند. همچنین ثبت نام با دیپلم نیز امکان پذیر می باشد. متقاضیان ثبت نام از راه دیپلم باید مدرک و ریز نمرات دیپلم خود را در سایت دانشگاه مورد نظر بارگزاری نمایند.
تحصیل در ترکیه و نظام آموزشی آن
تحصیل در ترکیه و نظام آموزشی آن یکی از مطالبی است که متقاضیان ادامه تحصیل در ترکیه باید اطلاعات کافی راجع به آن داشته باشند. نظام آموزشی کشور ترکیه به دو قسمت آموزش رسمی و آموزش غیر رسمی تقسیم می شود. آموزش رسمی همان دوره 12 سال تحصیلی و سیستم مدرسه ای است و منظور از آموزش غیر رسمی، فعالیت های برنامه ریزی شده و خارج از مدرسه می باشد.
آموزش رسمی شامل دوره پیش دبستانی، دوره ابتدایی، دوره متوسطه و دوره عالی می شود. در دوره پیش دبستانی تحصیل اختیاری است. یعنی کودکان پایین 5 سال می توانند دوره های پیش دبستانی را برای آماده شدن، شروع دوره دبستان بگذرانند. دوره اجباری تحصیل در ترکیه از دوره ابتدایی به طور رسمی از 6 سال شروع می شود و تمام افراد باید آن را بگذرانند. این دوره تا 14 سالگی ادامه دارد. دوره متوسطه که به دو نوع دبیرستان و هنرستان تقسیم می شود، شامل افراد 15 تا 18 سال می باشد که این دوره نیز به صورت اجباری می باشد.
بعد از این دوره افراد وارد مقدمات ورود به دانشگاه می شوند. همچنین مهاجران می توانند برای صرفه جویی در هزینه های تحصیل اقدام به ثبت نام بورسیه تحصیلی ترکیه کنند. همچنین آموزش عالی نیز شامل تمامی مؤسسات آموزشی می شود که تحصیلات دانشگاهی را برای متقاضیان فراهم می سازد. این مؤسسات حداقل دوسال آموزش ارائه می دهند و دانشجویان را برای مقاطع دکترا، کارشناسی ارشد، کارشناسی، کاردانی و … آماده می کنند. قابل ذکر است که مؤسسات عالی شامل مؤسسات زیر می شوند:
- دانشگاه ها
- دانشکده ها
- مؤسسات
- مدارس آموزش عالی
- هنرستان های آموزش عالی
- هنرستان موسیقی
- مراکز پژوهشی
دانشگاه های کشور ترکیه برای دانشجویانی که مقطع دبیرستان را به پایان می رسانند در رشته های مختلف آموزش های خاصی ارائه می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید