تحصیل در رشته های معماری در ترکیه

تحصیل در رشته های معماری در ترکیه دارای شرایط و قوانین خاصی می باشد.رشته معماری نیز در این کشور بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفته است. همچنین به علت بالا بودن مخاطبین این رشته استادان حرفه ای و درجه یک در کل دنیا، مشغول به تدریس رشته های معماری در ترکیه می باشند.
رشته های تحصیلی معماری یکی از زیر شاخه ی رشته های مهندسی است. که در اکثر دانشگاه های دنیا، اعم از ترکیه تدریس می شود. برای تحصیل در این رشته لزومی به پذیرش در دانشگاه خاصی وجود ندارد. شما با کمی مطالعه درمورد دانشگاه های این کشور می توانید به راحتی دانشگاه مد نظر خود را انتخاب کنید و برای پذیرش اقدام کنید.
اولین نکته و شرط مهم برای تحصیل در رشته معماری در کشور ترکیه داشتن تسلط به دو زبان انگلیسی و ترکی است. زیرا تدریس در بیشتر دانشگاه های این کشور به این دو زبان صورت می گیرد. برای تحصیل در هر رشته ای لازم است که اطلاعات کافی را در رشته خود کسب کنید. همچنین باید بدانید که داشتن تجربه و گواهی های مربوط نیز امتیاز محسوب می شود.
طراحان و معماران باید با نرم افزارهای پایه کامپیوتری مانند مایکروسافت آفیس و یا نرم افزار هایی مانند اتوکد آشنایی لازم را داشته باشند. متقاضیان برای پذیرفته شدن در رشته های معماری در ترکیه باید در آزمون ورودی که هر دانشگاه برای ورود دانشجویانش برگزار می کند، شرکت نمایند.
متقاضیان باید بالاترین حد نمره را کسب کنند تا بتوانند وارد دوره 4 یا 5 ساله ی BA شوند(که همان لیسانس است). همچنین کسانی که نمرات متوسط را در این آزمون ها دریافت می کنند وارد دوره ی AA می شوند(که همان کاردانی است).
شرایط کار حین تحصیل در ترکیه
شرایط کار حین تحصیل در ترکیه به گونه ای است که دانشجویان می توانند از این راه کمک هزینه ای برای خود فراهم کنند. متقاضیان بین المللی برای ادامه تحصیل در ترکیه دارای محدودیت هایی در قبال مشغول به کار شدن در حین تحصیل می باشند. یکی از این محدودیت ها مربوط به نوع شغل است. دانشجویان بین المللی حق کار کردن در اداره های خصوصی و دولتی را ندارند.
محدودیت بعدی مربوط به سطح تحصیل دانشجویان می باشد. دانشجویان خارجی ای که در مقاطع کارشناسی و یا کاردانی در سال اول، مشغول به تحصیل در ترکیه هستند نمی توانند کار پاره وقت داشته باشند. فقط دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری با داشتن مجوز می توانند مشغول به کار پاره وقت شوند.
اما دانشجویان می توانند با استفاده از فرصت های کار نیمه وقت در دانشگاه و محل تحصیل خود، مانند کار در کافه، کتابخانه دانشگاه و یا بخش های اداری علاوه بر کسب تجربه کاری، به کسب درآمد در تهیه کمک هزینه برای خود استفاده کنند.
همچنین انجام وظایفی مانند فرصت های تحقیقی و کمک کردن به استادها هنگام تدریس و یا تحویل آمار در مقاطع تکمیلی دکتری و ارشد می تواند به عنوان کار دانشجویی برای دانشجویان بین المللی محسوب می شود.
همچنین قابل ذکر است که در برخی از رشته های تحصیلی مانند دندانپزشکی و پزشکی دانشجویان سال آخری و ممتاز که شرایط لازم را دارند. می توانند به عنوان کار به دانشجویان سال پایین تر تدریس به عمل آورند.
وضعیت اقامت تحصیلی در ترکیه
شرایط و وضعیت اقامت تحصیلی در ترکیه دغدغه متقاضیانی است که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند. دانشگاه های معتبری در کشور ترکیه وجود دارد. سالانه متقاضیان زیادی با دریافت اقامت تحصیلی در ترکیه به این کشور مهاجرت میکنند و به تحصیل مشغول می شوند. بعضی از دانشگاه های کشور ترکیه زیر نظر و طبق استاندارد های دانشگاه هاروارد آمریکا فعالیت به عمل می آورند.
همچنین با وجود این که بعضی از دانشگاه های ترکیه برای ارائه خدمات به دانشجویان هزینه دریافت میکنند. باز هم نسبت به دیگر دانشگاه های سراسر جهان مقرون به صرفه تر و با کیفیت تر است. متقاضیان بین المللی که خواستار ادامه تحصیل در کشور ترکیه می باشند. باید بدانند که ابتدا لازم است ویزای تحصیلی ترکیه را دریافت کنند.
یکی از شرایط مهم برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه برخوردار بودن از موافقت نامه دانشگاه مورد نظر و درخواست پذیرش دانشجو است. متقاضیان باید بعد از دریافت نامه پذیرش از دانشگاه، در ترکیه به نزدیکترین سفارت این کشور جهت دریافت ویزای تحصیلی ترکیه مراجعه کنند.
راه هایی که باید برای اخذ اقامت تحصیلی در ترکیه طی کنید به شرح زیر است:
- چک کردن شرایط درخواست ویزا
- اخذ نامه پذیرش از دانشگاه مدنظر در ترکیه
- تکمیل فرم درخواست آنلاین
- تعیین روز مشخص برای مصاحبه
- ارائه مدارک و انجام مصاحبه در سفارت کشور ترکیه
همچنین متقاضیان بعد از تکمیل مرحله اول و دریافت نامه پذیرش باید به همراه مدارکی مانند پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ترکیه، ارائه دو قطعه عکس 3*4 ارائه نامه پذیرش دانشگاهی در ترکیه، ارائه مدرک نداشتن سابقه کیفری متقاضی، ارائه مدرک پزشکی متقاضی برای اطلاع از سلامتی وی، ارائه پاسپورت معتبر، ارائه مدرکی که نشان دهنده بلیت برگشت از ترکیه است، ارائه مدرک تمکن مالی متقاضی هنگامی که وی در حال تحصیل است اقدام نمایند.
دیدگاهتان را بنویسید